Vand complex turistic  situat intr-un peisaj mirific langa pastravaria Bratioara la 12 km de Campulung si la 45  de km de Iezer. Pozitia este excelenta pentru trasee montane cu ATV uri si autovehicule de teren. Este o zona linistita in mijlocul naturii, langa apa curgatoare. Complexul este  format din urmatoarele

  1. Sala pentru evenimente parter +etaj  in suprafata de 400 mp la parter si 800 mp etaj  cu restaurant , bar, bucatarie , toalete pentru fiecare etaj, vestiar pentru angajati si toaleta pentru ei,  crama in suprafata de 170 mp amenajata conform normelor europene ,lift interior pentru deservirea celor doua sali,   teren delimitat cu gard inalt din beton cu plase din lemn in suprafata de 18000 mp.

 Incalzirea se face cu centrala termica pe gaz, cu incalzirea prin pardoseala .Sala  este  conectata la retea de apa si curent 380 .

  1. Pensiune cu 10 camere fiecare cu baie proprie si balcon, cu sala pentru divertisment, sala de mese ,bucatarie mobilata si utilata complet si modern, foisor cu gratar, ciubar, centrala proprie pe lemn. Incalzirea este prin pardoseala , terenul  aferent este de 5000 mp .

Complexul se poate vinde la pachet sau individual pe fiecare componenta a sa.